Öppen Bredbands-tv. Nytt sätt att se på tv

TV via Kungälv Stadsnät ger dig kvalitets-TV och möjlighet till variation. Med TV via Stadsnätet behövs varken parabol eller antenn, utan TV-signalerna kommer via markbundna kablar i ljusets hastighet - tryggt nu och i framtiden!
Traditionellt köper vi tv, via kabel eller parabol, av en och samma tjänsteleverantör. Som konsument är du då hänvisad till leverantörens villkor, erbjudanden och kanalpaket. I det öppna Stadsnätet tar vi ett steg längre. Med öppen bredbands-TV kan du välja flera tjänsteleverantörer och kombinera erbjudanden, för att få det utbud som passar just dig.
Med öppen tv kan du ha många tv-leverantörer.
Om du väljer öppen tv köper du en speciell tv-box som är standardiserad så att alla tv-leverantörer kan leverera via den. Det innebär att du kan köpa programpaket och tjänster från många olika leverantörer och mixa dem så att det passar dig.

Kalejdo öppen bredbands-tv

Kungälv Energi Stadsnät marknadsför öppen bredbands-tv i samarbete med Kalejdo, som ansvarar för tv-plattformen, baspaket och basportal.

En öppen tv-box med baspaket

Med en öppen tv-box får du tillgång till en basportal med många bra funktioner såsom en utförlig tv-tablå, föräldrakontroll, favoritlistor och möjlighet med textning på olika språk. Tv-boxen finns både i standard och HD och med eller utan inspelningsmöjligheter.
Du får också ett mindre baspaket på köpet med SVT1, SVT2, SVT1HD, SVT2HD, Barn/Kunskapskanalen och TV4, de s.k. Must Carry kanalerna. Det fria baspaketet distribueras t.o.m. 30 juli 2019.

Skaffa en öppen tv-box

Den öppna modellen baseras på att du som konsument köper och äger din egna tv-box. Då är den heller inte låst till någon specifik tjänsteleverantör.
Den öppna tv-boxen kan du köpa här:
KMI Elektronikhuset AB
Utmarksvägen 18
442 39 Kungälv
Tel: 0303-24 83 10
Kalejdo webbshop
www.kalejdo.tv
Tel: 0771-19 17 00

Priser och villkor

Priser och villkor för respektive tjänsteleverantör finner du på Tjänsteguiden
Vill du utöka ditt tv-tittande med film- och play-tjänster lägger du till Kalejdos basabonnemang Film&Play. Utan extra kostnader.

Mer information

För mer information kan du besöka Kalejdos hemsida www.kalejdo.tv
StadsnatKalejdoLoggo7
#inlineditbutton