475 kr/mån ex. moms
Engångsavgift
500 kr
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
3 månader

Bredband 10/10 Mbits bredband via fiber - FÖRETAG

Bild_foretag_StadsnatsportalenBitcom levererar kraftfulla och stabila bredbandstjänster till ert företag. Vårt huvudkontor med support, kundservice och butik finns i Göteborg/Mölndal. Hos oss får ert företag personlig service och snabb support!

Bitcom har levererat bredbandstjänster sedan år 2000 vilket innebär över 20 års samlad erfarenhet. Hos oss är ert företag i trygga händer och behöver ni support så finns vår supportgrupp tillhands som består av kunniga tekniker med lång erfarenhet.

Tjänstekvalité till bästa pris
Vår ambition är att alltid leverera en förstklassig och stabil bredbandsuppkoppling till ett konkurrenskraftigt pris.

Personlig support & kundservice
Vi har personal för support, kundservice, driftövervakning och utveckling inom huset och ni är alltid välkomna att besöka oss för personlig rådgivning.

Projektering & nätbyggnation av WIFI
Önskar ni hjälp med projektering och byggnation av WIFI nät eller Fiber/Ethernet nät i era lokaler så har vi en installationsavdelning till ert förfogande. Vi är återförsäljare av bl.a. ASUS nätverksprodukter såsom trådlösa accesspunkter, routrar och switchar och har stor erfarenhet av driftsättning och konfiguration av produkter från Cisco, Allied Telesis, 3Com, Motorola och Arris.

I våra bredbandsabonnemang ingår följande:
- Bredband utan trafikbegränsningar
- Kostnadsfri och snabb företagssupport
- Driftövervakning 24/7, året om
- Ingen bindningstid

Vårt kontor och butik finns på Argongatan 4 i Mölndal.
Välkommen att ringa eller besöka oss!

Telefon: 031-706 27 40
E-post:
Denna information tillhandahålls av Bitcom Denna information tillhandahålls av Bitcom
pdf Allmänna villkor
Storlek: 440 Kb

Om Bitcom

Bitcom - För dig som värdesätter personligt bemötande och support tillsammans med ett stabilt och kraftfullt bredband så är Bitcom ett riktigt bra val. Hos oss får du alltid den hjälp du behöver oavsett om det gäller bredbandstjänster, support eller hårdvara.