Junet - Via fiber
1 495 kr/mån ex. moms
Engångsavgift
500 kr
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
3 månader

Bredband 250/250 Bas

Junet_Logo40_PRIMARY-RGBFöretagstjänsten Bas är utformad för företag i behov av en enklare bredbandstjänst, där det enkla och prisvärda prioriteras högre än supportkrav och SLA.

Dynamiska ip-adresser
Light-tjänster har dynamisk ip-adresstilldelning (DHCP), till skillnad från ordinarie företagstjänster med statiska (fasta) ip-adresser.

- Personlig och professionell support
- Övervakning 24/7/365
- Möjlighet att erhålla särskilt journummer
- Ingen bindningstid


Bredband på ert sätt
Vi sätter alltid ert företags förutsättningar och behov i centrum och skulle ni behöva hjälp under vägens gång är vår personliga och hängivna företagssupport redo att assistera. Vi vågar vara personliga och värdesätter er tid. Därför väljer vi även att inte ha någon bindningstid. Ni ska inte behöva komma i kläm för att era förutsättningar eller behov förändras. Ska ni flytta? Vill ni ned- eller uppgradera er tjänst? Behöver ni säga upp er tjänst av någon anledning? Inga problem. Utan bindningstid är det alltid ni som bestämmer.

Vi hjälper er hela vägen
Vi minimerar startsträckan och gör det enkelt för er att komma igång med er bredbandstjänst. Junet strävar alltid efter att ha en snabb, professionell och personlig support med minimal väntetid. Det ska vara smidigt att ha bredband. På vissa orter erbjuder vi fri heminstallation till våra nya kunder. Skulle er ort inte innefattas av detta erbjuder vi alltid kostnadsfri installationshjälp och rådgivning via telefon. Förutsättningarna för heminstallation kan ni läsa mer om på www.junet.se...

Vi har vad du behöver
Om du behöver hjälp med router eller trådlöst nätverk har vi allt ifrån enkla routrar till avancerade brandväggar med VPN. Vi levererar även telefoni, allt från enkla abonnemang för butiker och små företag till speciallösningar med porttelefonisystem.

Kontakta gärna vår hängivna företagssupport om du har några frågor.

Junet AB
036-299 29 20

www.junet.se
Denna information tillhandahålls av Junet Denna information tillhandahålls av Junet
pdf Allmänna villkor
Storlek: 155 Kb

Om Junet

Junet erbjuder bredband, wifi och telefoni till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Som lokal bredbandsleverantör strävar Junet efter att erbjuda en snabb och personlig service till dig, för att du ska få ut så mycket som möjligt av din fiberanslutning. En helhetslösning präglad av en högre totalkvalitet.