Engångsavgift
Ingen
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
Ingen

Omsorgsportalen.se | Digitala omsorgstjänster för dig som vill bo kvar hemma längre!

sappa_pngHar du eller någon anhörig till dig ökat behov av omsorg, men vill ändå kunna fortsätta leva som vanligt hemma? Besök Omsorgsportalen – Sveriges första oberoende marknadsplats för digitala hjälpmedel och omsorgstjänster i hemmet. Klicka här för att se alla våra tjänster och hitta en som passar dina behov.

På Omsorgsportalen finner du alltifrån tjänster som möjliggör tillsyn för en anhörig till enklare påminnelsestöd för den boende. Tjänsterna kan beställas av både dig som boende eller dig som anhörig på distans. Välfärdsbredband är inkluderat i alla tjänster och finns uppkopplat för dig som är ansluten till stadsnätet.

Enkelt att beställa, enkelt att använda
Omsorgsportalen erbjuder mängder av tjänster till hemmet som förenklar och säkrar upp din vardag med det du behöver. Du behöver varken mobil, dator eller internet för att nyttja många av tjänsterna.

Här är några av de populära tjänsterna:
  • Påminnelsestöd: Med dessa tjänster behöver du aldrig mer glömma att låsa dörren eller stänga av kaffebryggaren.
  • Anhörigstöd: Överblicka belysning, apparater, temperatur och rörelser i din anhöriges hem genom mobilen.
  • Nyckelfria lås: Visar status på dörrar och fönster på distans, samt underlättar nyckelhantering.
  • Brandsäkerhet: Tjänster som varnar om t.ex. spisen lämnas påslagen.
  • Trygghetslarm: Larmar en anhörig genom en knapptryckning eller per automatik vid fall eller om rörelsemönstret avviker.
  • Trygghetskamera: Känn tryggheten i att en anhörig kan titta till dig och kommunicera med dig från distans.
  • Med dagens hjälpmedel kan vi leva ett tryggare liv i vetskapen om att exempelvis våra anhöriga larmas om olyckan skulle vara framme. Även för den anhörige är det ofta en stor lättnad att känna sig trygg med att bli meddelad om något oförutsett skulle ske. Läs mer och beställ på omsorgsportalen.se.


Varför Sappa?
För oss på Sappa är kundupplevelsen det viktiga. Vi vill vara Sveriges kundvänligaste företag. Vi är därför speciellt stolta över vårt kundlojalitetscenter som har branschens mest generösa öppettider. Vi finns på plats för våra kunder alla dagar, året om. Utan knappval och långa väntetider.

Så här beställer du
Beställ enkelt dina omsorgstjänster på Omsorgsportalen.se. Där knappar du in din adress och ser om du har tillgång till tjänsterna. Du kan också ringa till oss på 0774–444 744 eller mejla till .

Ta mig till Omsorgsportalen!

Denna information tillhandahålls av Sappa Denna information tillhandahålls av Sappa

Om Sappa

Upptäck Sveriges kundvänligaste företag!
#inlineditbutton